Icoane la comandă

Realizez icoane la comandă în tehnica mozaicului și micromozaicului din sticlă de Murano și fonduri de aur.

Realizez la comandă portrete, asambluri cu portrete după fotografie, compoziții după fotografie și alte imagini mixate după dorința și la cererea clientului în tehnica micromozaicului.

Pictura în tehnica mozaicului permite realizarea de lucrări de artă nu numai simple portrete, ci adevărate opere nemuritoare, nedegradabile, de dimensiuni mici realizate într-o manieră absolut unică, specială, prețioasă, exclusivistă.

Unicitate vă putem oferi nu numai prin stilul atelierului, dobândit în afara școlilor românești de pictură în mozaic (Școala de artă laică sau cea bisericească), dar și prin folosirea unor tehnici deosebite, speciale (sculpturi, tăieri tronconice), cât și prin îmbinarea unor materiale total exclusiviste.

Astfel, am realizat lucrări unicat pentru diverse persoane care se aflau într-o situație disperată de a nu reuși să achiziționeze un dar, un cadou, un obiect cu totul special, unic, dar și imposibil de copiat, de reprodus, de o valoare medie… până la valori exclusiviste.

Chiar și dacă cineva ar încerca să reproducă la alte ateliere de pictură în mozaic, cu alți artiști, portretele sau lucrările realizate aici, acestea au valoarea că nu pot fi imitate atât ca stil, dar mai cu seamă cași melanj de tehnici și materiale folosite.

Astfel, aveți garanția că darul, cadoul ales va avea desăvârșirea unei opere de artă, nemuritoare, unicitate și exclusivism total, calităti ce astăzi pot fi întrunite foarte rar, deoarece imitațiile, fotografii, plasticul, ieftinul și kitsch-ul ne izbesc la tot pasul.